Kuzupınarı Hacımüminler İlkokulu

Vizyon: Değişen ve gelişen çağdaş Türk Milli Eğitiminin uygarlık düzeyi doğrultusunda, öğrenen ve öğreten , analitik düşünebilen Cumhuriyet bireylerini hayata hazırlayabilmektir

Misyon: Kuzupınarı Hacımüminler İlköğretim Okulu olarak bütün öğrencilerin güzel ve bakımlı bir çevre ortamında sosyal, sportif ve kültürel etkinliklere uygun bahçe, bina yapısıyla tam donanımlı, ders materyalleri ile eksiksiz çalışmaya ve araştırmaya istekli öğretmenlerin bulunduğu ortamda eğitim ve öğretimlerini sağlamak, onların milli ve manevi değerlere bağlı kendine , ailesine ülkesine tarihe ve tüm insanlığa karşı sorumluluklarının bilincinde gelişime ve geliştirmeye açık, araştırmacı ve kendini gerçekleştirebilen ve çevresini koruyan, kültürel , sportif faaliyetlere önem veren , kendini anlatabilen bilgi ve becerisini en iyi şekilde kullanabilen, büyüğüne ve küçüğüne saygılı, tutarlı, karalı paylaşımı bilen topluma yararlı ve toplumun gelişimine destek veren birer birey olmaları için varız.

Başarılar:

Isınma: KLİMA
Yabancı Dil:
Lojman: 2 - 2 KULLANIMDA
Servis Bilgisi: YOK
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://hacimuminlerilkokulu.meb.k12.tr

Adres - KUZUPINARI MAH. HACİMÜMİNLER KÜME EVLERİ KUZUPINARI HACIMUMINLER ILK VE ORTA OKULU BLOK NO: 16G YUMURTALIK / ADANA

Öğretim Şekli :GÜNDÜZ TAM GÜN EĞİTİM VERİLMEKTEDİR.

Yerleşim Yeri - KUZUPINARI KÖYÜ HACIMÜMİNLER MAHALLESİ YUMURTALIK / ADANA

Ulaşım KIŞ AYLARINDA 30 DK ARALIKLARLA YAZ AYLARINDA 15 DK ARALIKLARLA YUMURTLAIK-ADANA ARABALARI VE ÖZEL ARAÇLAR

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE UZAKLIK ADANA DEVLET HASTANESİNDEN İTİBAREN 35 KM. ´DİR İLÇE MERKEZİNE 30 KM´DİR.